ITALIJA – ŠVAJCARSKA - AUSTRIJA

 ITALIJA – ŠVAJCARSKA - AUSTRIJA 

MILANO – Laggo di Como – Lugano – Lucern – CIRIH – Insbruk – SALCBURG – Halštat 

08-14 jul 2019.

 

1. dan 08.07.2019. Polazak u 21.30 iz Bačke Topole potom u 22.00 h iz Subotice ispred autobuske stanice. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem kroz Madjarsku i Sloveniju...

2. dan 09.07.2019. Dolazak u Italiju u prepodnevnim časovima. Vožnja kroz Lombardiju, jedna od najrazvijenijih regija Evrope . Dolazak u Milano, privredni, modni i medijski centar Italije. Obilazak grada metro i vodič. Šetnja centrom: Duomo, Skala, galerija Viktora Emanuela, Trijumfalna kapija, dvorac Sforca- Viskonti... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje...

3. dan 10.07.2019. Doručak. Polazak i izlet Jezero Komo. Nedaleko od Milana, nalazi se Komo, mondensko jezero okruženo alpskim vrhovima. Na obali se nalazi istoimeni gradić sa katedralom iz 15 veka. Nastavak putovanja do Švajcarske i dolazak u Lugano. Bajkoviti grad na obali još jednog alpskog jezera, neće vas dočekati snegom i mlečnom čokoladom, već šarmom mediteranskih gradova. Švajcarski mondenski centar nazivaju ga i drugim Monte Karlom. Šetnja obalom i razgledanje: centralni trg sa gradskom kućom, katedrala Svetog Lorenca... Slobodno vreme na obali jezera. Nastavak putovanja planinskim predelima. Dolazak u okolinu Ciriha i smeštaj u hotel. Slobodno vreme za večernju šetnju i razgledanje, noćenje. 

4. dan 11.07.2019. Doručak. Prepodnevno razgledanje Ciriha... Kosmopolitski grad sa oko 400.000 stanovnika poznat kao studentski i kulturni centar, u kom se gradska vreva utapa u mirnoću ciriškog jezera i okolnih planina. Godinama spada u vrh rang lista gradova najkvalitetnijih za život. Od 1519 i reformacije postaje i finansijski centar što ostaje do današnjih dana. Tu se nalazi nacionalna banka švajcarske kao i jedna od najprestižnijih ulica za kupovinu- Banhofštrase. U pratnji vodiča... Stari centar grada sa skulpturom Alfreda Ešera, gradska većnica, Avgustiner ulica sa crkvom iz 13 veka... Slobodno vreme u starom gradu i elegantnoj Banhofštrase za kupovinu, razgledanje i odmor. Popodevni izlet u obližnji Lucern... Na predivnom alpskom jezeru okruženim snegom pokrivenim vrhovima, nalazi se stari srednjevekovni grad bogate istorije. Razgledanje znamenitosti u pratnji vodiča: Kapelbruk- najstariji natkriveni drveni most u Evropi iz 14 veka, umirući lav Lucerna, vodeni toranj, Isusovačka crkva u centru grada... Slobodno vreme za individualno razgledanje. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan 12.07.2019. Doručak. Nastavak putovanja pored jezera Konstanc, sa kraćom usputnom pauzom za fotografisanje. Potom ulazak u Austriju i vožnja do Insbruka. Mesto u kom su se održale dve olimpijade 1964 i 1976 na koje ukazuje čuvena skakaonica odakle je i najbolji pogled na grad. Prolazimo i kraj zgrade sa zlatnim krovom odakle je vojvoda Maksimijan posmatrao turnire koji su se održavali na trgu. Kraća šetnja gradom i razgledanje najvećih znamenitosti. Polazak ka Salzburgu. Grad pun istorijskih zgrada, izgradjen na bogatstvu okolnih rudnika soli. Iznedrio je velike umetnike... Mozarta, fon Karajana i Paula Fursta (poslastičara koji je napravio prvu Mozart kuglu). U pratnji vodiča obilazak grada... Mozartova kuća, Domplac sa katedralom, barokni dvorac Mirabel, poslastičarnica Furst, obala reke Salzah. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel u okolini Salcburga. Noćenje.

6. dan 13.07.2019. Doručak. Prepodnevni odlazak do obližnjeg gradića Halštata. Malo selo sa oko 1000 žitelja u srcu Alpa. Jedan putopisac je napisao „Još nisam video mesto tako čudno locirano kao što je Halštat. Kuće izgledaju kao da sede jedna na drugoj, izgrađene na nagibu na uzanoj obali, prilepljene kao lastavičja gnezda, ogledajući se u zelenom sjaju jezera“. U selu se nalazi i crkva iz 1320 godine koja je jedna od najčešće fotografisanih prizora iz Alpa. Slobodno vreme. Nastavak putovanja i vožnja autoputem kroz Austriju i Madjarsku sa usputnim pauzama po potrebi grupe. 

7. dan 14.07.2019. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim časovima... 

CENA: 295 eu 

 

  • Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate
  • Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.11.2019. 
  • Popust za decu do 12 godina, cena  135 eu. Doplata za jednokrevetnu sobu 60 eu. 
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska. 

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan
- Smeštaj, hotel u Milanu*** na bazi 1 noćenja sa doručkom
- Smeštaj, hotel u okolini Ciriha*** na bazi 2 noćenja sa doručkom
- Smeštaj, hotel u okolini Salzburga*** na bazi 1 noćenja sa doručkom
- Obilasci po programu: Milano, Lugano, Cirih, Lucern, Insbruk, Salcburg, Halštat
- Lokalni vodiči
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove:   

- Metro u Milanu
- Eventualne ulaznice
- Obavezno medjunarodno zdravstveno osiguranje možete izabrati u prostorijama agencije

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po      povratku sa putovanja. 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".