ISTANBUL

ISTANBUL

08-13.12.2021.

“Kada bi svet bio jedna država, Istanbul bi bio njen glavni grad”- Napoleon

 
 

 

 

 

1. dan 08.12. Polazak u 13.30 iz Subotice ispred autobuske stanice, potom ulasci Bačka Topola- Novi Sad- Beograd... Vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, auto putem preko Niša do Bugarske. Prelazak granice, vožnja preko Sofije i Plovdiva prema Turskoj...

2. dan 09.12. Dolazak u Istanbul. Smeštaj u hotel*** u delu grada Fatih- Laleli, na samo 20 minuta peške od Kapali čaršije. Slobodno vreme za odmor od puta. Info šetnja sa pratiocem grupe Kapali čaršija. Povratak u hotel. Noćenje

3. dan 10.12. Doručak. Nakon doručka fakultativna ekskurzija, obilazak najvećih kulturno istorijskih znamenitosti grada: Aja Sofija (nekada najveca crkva, danas muzej), Plava džamija i Topkapi palata (u kojoj su boravili sultani od 15 do 19 veka, medju kojima i Sulejman Veličanstveni)...
Slobodno vreme za razgledanje i kupovinu. Preporuka – odlazak na Kapali čaršiju, bazar sa preko 5.000 radnji. Slobodno vreme. Fakultativno organizujemo odlaza na tursko veče (večera sa nezaboravnim programom). Noćenje u hotelu.

4. dan 11.12. Doručak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča... Zlatni rog – Galata most - moreuz Bosfor – prelazak na azijsku stranu preko Zlatnog roga i mosta Galata do vidikovca Čamlidža sa koga se pruža pogled na grad - centar grada Taksim.
Poseta patrijaršiji u kvartu Fener. Po želji, fakultativni odlazak na dnevno krstarenje Bosforom u trajanju od 2 sata uz razgledanje grada... Poseban doživljaj videti najveće znamenitosti sa mora... Obilaze se Zlatni rog, vide se Aja Sofija kao i Rumenli Hisar i Dolmabahče. Poseta Carigradskoj patrijaršiji. Slobodno popodne u gradu. Noćenje u hotelu.

5. dan 12.12. Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualno razgledanje, kupovinu i uživanje u gradu i ručak. Polazak ka Srbiji u podnevnim časovima. Vožnja kroz Tursku – granica i Bugarsku sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

6. dan 13.12. Povratak u Novi Sad, Bačku Topolu, potom u Suboticu u jutarnjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 155 €

Način plaćanja: u mesečnim ratama zaključno sa 15.03.2022. Popust za decu do 12 godina 125 eu, doplata za jednokrevetnu sobu 55 eu

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
  • Smeštaj u HOTEL 3* u Istanbulu na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u dvo i trokrevetnim sobama
  • Obilasci po programu
  • Pratilac grupe
  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove. Fakultativi troškovi i izleti u organizaciji lokalne agencije sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku (minimum 30 prijavljenih za realizaciju):

  • Izlet : Aja Sofija- Plava Džamija- Topkapi 45 eu
  • Krstarenje Bosforom (plovidba brodom) i Vaseljenska patrijaršija 25 eu
  • „Tursko veče“ . Večera u nacionalnom restoranu sa programom 30 eu

Popust: paket dva izleta(Aja Sofija, Plava, Topkapi + Krtarenje i Vaseljanska patrijaršija) 65 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš. Putnici koji poseduju putne isprave neke druge države dužni su sami se raspitati o viznom režimu zemalja kroz koje putuju. Za mladje od 18 godina koji ne putuju sa oba roditelja obavezna je saglasnost. Obavezno zdravstveno osiguranje koje možete uplatiti u agenciji po uslovima osiguravajuće kuće.

Napomene: cena je formirana na minimum 40 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"


Broj programa 421221.

 

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".