Golubac

Golubac Srebrno Jezero Viminacium

15.08.2020.

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u 6.00 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja do Golupca uz usputnu pauzu za osveženje putnika. Nakon dolaska u Golubac sledi obilazak Golubačke tvrđave iz 14. veka, u pratnji vodiča. Slobodno vreme za osveženje i fotografisanje. Odlazak do Srebrnog jezera.

Ovo Srpsko more je smešteno u blizini ušća reke Pek u Dunav na karpatskom obodu Panonskog basena. Dugo je 14km, široko 300 metara dukoko 13m. Ime Srebrno jezero najverovatnije dolazi od čudesnog pejzaža kada Sunce na zalasku  na njegovoj površini stvara bezbroj iskrica srebrnog odsjaja… Slobodno vreme za šetnju kraj jezera i ručak.

Oko 14 h polazak ka Viminaciumu- rimski grad i vojni logor iz 1. veka.“ A beše sjajan taj vojni logor! Veliki skoro kao onaj u Kastri Regini ili Veteri. Čak se i sada, izdaleka vide moćne kamene kule. A tek kakva beše Porta Praetoria! Kakvi sjajni arhitektonski ukrasi! To nigde ne videh!“. Razgledanje Viminaciuma u pratnji vodiča. Oko 18h polazak ka Subotici, vožnja sa pauzama po potrebi putnika, povratak u večernjim satima.

 

CENA IZLETA 3.580,00 din Deca do 12 godina = 2.800,00 din

Način plaćanja: U jednakih mesečnim ratama do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Ulaznice za Golubačku tvrđavu (zelena zona) i Viminacium

  • Pratilac grupe i turistički vodič

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- lična karta

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 380820 od 15.08.2020.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".