Fruška Gora

Fruška Gora

19.09.2020

 

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u 7.00 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja autoputem do Novog Sada, potom preko mosta „Duga“ i Petrovaradina do Sremskih Karlovaca. U pratnji lokalnog vodiča šetnja i obilazak centra grada... Bogoslovski fakultet, riznica patrijaršijskog dvora, česma četriri lava i čuvena karlovačka gimnazija... Pauza u centru grada za odmor i individualno razgledanje. Nastavak putovanja do manastira Krušedol. Zadužbina despota Đorđa Brankovića iz 16 veka, u kome su sahranjeni mnogi srpski velikani među kojima i kralj Milan Obrenović. Vožnja kroz šumske predele nacionalnog parka Fruška Gora do Iriškog venca, pored srušenog tv tornja na Crvenom Čotu i spomenika Sloboda. Prelazak na Južne obronke i razgledanje manastira Novo Hopovo. Prvi pomen iz 15 veka sa crkvom Svetog Nikole, karakteristične arhitekture, sa bogatim freskopisom. Manastir u kom se školovao i zamonašio Dositej Obradović. Nastavak puta „vinskim“ Sremom do varošice i banje Vrdnik. Poseta vrdničkoj kuli iz 14 veka. Slobodno vreme u banji za odmor, šetnju i individualne aktivnosti. Po želji može se posetiti i manastir Vrdnik. Povratak u Suboticu u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 2.000,00 cena za decu do 12 godina: 1.600,00

Način plaćanja: Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Ulaznice i takse za NP Fruška Gora, Sremski Karlovci

  • Obilasci po programu

  • Turistički vodič i lokalni vodič Sremski Karlovci

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- lična karta

Napomene: cena je formirana na minimum 30 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbežena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 450920 od 25.08.2020.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".