DVORCI BAVARSKE

BAVARSKA

 

1 dan 28.05.2019. Večernji polazak u 22.00h iz Subotice, ispred glavne autobuske stanice. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije (Horgoš - Budimpešta - Beč) do Berchtesgadena…

2 dan 29.05.2019. Obilazak nacionalnog parka Berchtesgaden, planinski biser- jezero Königssee u kome se se ogledaju stogodišnje šume i moćni vrh Watzmann. Fakultativno: dvosatna vožnja brodom po alpskom jezeru do crkve svetog Bartolomeja. Nastavak putovanja do Bavarske prestonice Minhena. Dolazak u hotel i smeštaj u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.

3 dan 30.05.2019. Doručak. Obilazak Minhena, prestonica i najveći grad Bavarske na reci Isar. Poznat je po bogatoj arhitekturi, kulturnim dešavanjima i „Oktobar festu“.  U centru starog grada nalazi se poznata gradska većnica kao i najveća crkva „Frauenkirhe“. Grad dve krajnosti moderne tehnologije, automobila sa jedne kao i starih pivnica i „Lederhosen“ sa druge strane. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: cenar grada- Marienplatz, Maksimilianum, opera i pozorište… Povratak u hotel. Slobodno vreme u gradu. Usputna poseta dvorcu Nimfemburg, nekadašnja letnja rezidencija dinastije Vitelsbah, obilazak vrtova i slobodno vreme (bez ulaska). Fakultativno odlazak do modernog stadiona “Allianz arena” na kojem utakmice igra Bajern- Minhen. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4 dan 31.05.2019. Doručak. Jutarnji polazak i vožnja kroz Bavarsku do Fussena i do dva zamka Neuschwanstein i Hohenschwangau. Obilazak dvoraca sa fakultativnim ulaskom u Neuschwanstein i poseta mostu Marienbrücke. Neuschwanstein - dvorac iz bajki, sagrađen od strane Ludviga drugog, u stilu romantizma, inspirisan vitezovima i nemačkom mitologijom. Nastavak putovanje kroz Alpe do Linderhofa (fakultativni ulazak u komleks). Još jedno remek delo nemačke arhitekture i kralja Ludviga drugog koji je na ovom mestu oživeo Wagnerove opere. Nastavak putovanja do Garmisch Partenkirchen-a, slobodno vreme i kraći razgled centralne Ludwigštrase sa karakteristično uređenim fasadama. Povratak u Minhen na noćenje.

5 dan 01.06.2019. Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Polazak ka Austriji, dolazak u Salzburg: nekadašnja keltska prestonica, rodno mesto W.A. Mocarta, grad koji je na listi UNESCO svetske kulturne baštine. Razgledanje i šetnja centrom grada u pratnji lokalnog vodiča. Popodnevni polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Austriju i Mađarsku…

6 dan 02.06.2019. Povratak na polazišno mesto u jutarnjim časovima.

 

CENA:  214 e

 

  • Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate
  • Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.15.2019. Popust za decu do 12 godina
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

 

 

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

- Smeštaj 3 noći u hotelu*** u Minhenu na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto)

- Lokalni vodič

- Pratilac grupe

- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove:

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje možete izabrati u prostorijama agencije

- Izleti i ulaznice:   * Vožnja brodom Kenigze do manastira St. Bartoloma 12 eu

        * Poseta stadionu Alianz arena sa ulaznicom (fan zona, tribine, svlačionica, tunel...) 15 eu

        * Ulazi u „Dvorce Bavarske“ sa ulaznicom, lokalnim prevozom i lokalnim vodičem za   

           Nojšvanštajn. Ulaznica, lokalni vodič za Linderhof sa ulazom i u špilju (Groto)  30 eu

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po     

    povratku sa putovanja.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".