Češka tura

Prag - Karlove Vari - Češki Krumlov

06 - 10.11.2020

 

1. dan 06.11.2020. Polazak u 22.15 h iz Bačke Topole, potom u 23.00 ispred autobuske stanice u Subotici. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem kroz Mađarsku i Slovačku...

2. dan 07.11.2020. Nastavak putovanja ka Pragu. Dolazak u prepodnevnim časovima. Šetnja i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča. Obilazak centra grada: Vaclavske Namjesti i spomenik zaštitniku grada Svetom Vaclavu, Lucerna, Starogradski trg sa časovnikom Orloj i spomenikom Janu Husu, Jevrejska četvrt- Jozefov, Karlov most... Potom smeštaj u hotel COMFORT HOTEL PRAGUE CITY EAST 3*. Slobodno popodne za vožnju metroom, individualno razgledanje i šetnju Pragom. Povratak u hotel, noćenje.

3. dan 08.11.2020. Doručak. Polazak za Karlove Vari. Po mnogima najlepša banja Evrope. Šetnja u pratnji lokalnog vodiča: hotel Pup, lokalna kupališta, kuća u kojoj je živeo Petar Veliki, ruska crkva. Slobodno vreme za individualni obilazak i uživanje na mondenskom banjskom šetalištu. Polazak ka Pragu, gde se stiže u kasnijim popodnevnim časovima. Slobodno vreme ili fakultativno odlazak na brod na večeru (švedski sto). Noćna plovidba Vltavom sa prelepim pogledom na najlepše građevine. Brod plovi okukom Vltave, prolazi kroz prevodnicu i ispod Karlovog mosta... Povratak i noćenje u hotelu.

4. dan 09.11.2020. Doručak. Slobodan dan u Pragu za individualno razgledanje ili fakultativno izlet u Dresden… Jedan od najlepših gradova bivše Istočne Nemačke i prestonica Saksonije. Na obali reke Elbe, okružen šumama i bogat parkovima. Grad, bogate kulture i istorije u kom je stvarao Vagner. U poslednje vreme sve omiljenija destinacija za “šoping” turizam. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak u Prag u popodnevnim časovima. Odlazak do Hradčana, češke predsedničke rezidencije, ranije samostalni grad sa najvećim dvorcem u Evropi, i čuvenom katedralom Svetog Vida.Slobodno veče u centru grada za šetnju ili odlazak u tradicionalnu pivnicu. Povratak u hotel, noćenje.

5. dan 10.11.2020. Doručak. Vožnja centralnom Češkom do Krumlova. Nedaleko od austrijske granice u podnožju planina Šumava i na reci Vltavi nalazi se Češki Krumlov. Srednjevekovni dvorac i grad na brdu, okružen Vltavom i rovom koji i danas čuvaju medvedi. Šetnja starim kaldrmisanim ulicama zamka, drugog po veličini u Češkoj. Slobodno vreme. Nastavak putovanja Austrijom (sa pauzom) i Mađarskom do polazišnog mesta, gde se stiže u kasnim večernjim časovima.

 

COMFORT HOTEL PRAGUE CITY EAST 3*- jedan od najlepših praških hotela sa 3*. Potpuno renoviran 2019, sa modernim lobijem i sobama. Sve sobe sadrže smart TV, WiFi, kupatila, kvalitetne ležaje... Doručak je na bazi švedskog stola- samoposluživanje. Hotel se nalazi na obodu naselja Vinohrady, nedaleko od metro stanice Strašnicka. Metroom (zelena linija) se brzo, bez presedanja, stiže do tržnog centra Flora, potom do centra grada i dalje do Hradčana...

 

CENA ARANŽMANA: 147 eu cena za decu do 12 godina: 110 eu

Način plaćanja: u mesečnim ratama zaključno sa 15.02.2021.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Smeštaj u COMFORT HOTEL PRAGUE CITY EAST 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u dvo i trokrevetnim sobama

  • Obilasci po programu: Prag, Karlove Vari, Češki Krumlov

  • Lokalni vodič Karlove Vari

  • Pratilac grupe

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove. Fakultativi troškovi i izleti:

- Izlet za Dresden u pratnji lokalnog vodiča 20 eu

- Panoramska večernja plovidba Vltavom turističkim brodom večera na bazi švedskog stola 15 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš. Putnici koji poseduju putne isprave neke druge države dužni su sami se raspitati o viznom režimu zemalja kroz koje putuju. Za mladje od 18 godina koji ne putuju sa oba roditelja obavezna je saglasnost.

Napomene: cena je formirana na minimum 40 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

 

Program putovanja broj 351120 od 23.06.2020.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".