BUDIMPEŠTA - ZOO

BUDIMPEŠTA - ZOO

30.10. 2021.

Jednodnevni izlet (Subota) 10.07.2021: : Polazak grupe iz Subotice u 07:00 h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja (3h) autoputem sa jednom usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak grupe u Budimpeštu oko 11:00h. Nakon toga sledi panoramsko razgledanje grada uz obilazak znamenitosti. Kreće se od Budimske tvrđave sa razgledanjem Ribarskog bastiona i crkve Matije Korvina, potom do peštanske strane: Bazilika Svetog Sefana, bulevar Andraši, Trg heroja... Fakultativno poseta ZOO vrtu: jedan od najlepših i najstarijih u svetu, sadrži preko hiljadu vrsta sa svih kontinenata a godišnje ga poseti više od milion ljudi. Osim vrta u gradskom parku se nalazi i zamak Vajdahunjad, u koji su ugrađeni najlepši elementi 21 značajne građevine mađarske. Potom šetnja i individualni obilazak centra grada. Gde preporučujemo da se poseti stara Sinagoga, Trg Eržebet, centralna Vaci ulica i prelepo šetalište uz obalu Dunava. Slobodno vreme. Polazak iz Budimpešte za Suboticu. Očekivani dolazak u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 2.200,00 RSD 
Deca do 12 godina: 1.700,00 RSD

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Razgled Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča po programu
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove. Ulaz u ZOO vrt 3.500 HUF. Do 18 i stariji od 65 god. sa popustom

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja. 

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.
Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

 

Program putovanja broj 270721.

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".