Beograd

Beograd

08.08.2020.

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u 7.00 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja autoputem do Beograda uz pauzu za osveženje putnika. Dolazak u Beograd oko 10h. Sledi obilazak Hrama Svetog Save. Potom odlazak autobusom do muzeja „Nikola Tesla“ . Nakon obilaska muzeja kreće pešačka tura kroz Beograd (dužine oko 2 km), prvo se obilazi Crkva Svetog Marka , gde se nalazi sarkofag cara Dušana, grobovi kralja Aleksandra i Drage Mašin. Odlazak do Istorijskog muzeja Srbije i poseta izložbi „Kraljevi i svetitelji srpski“.

Izložba „Kraljevi i svetitelji srpski“ predstavlja rezultat višegodišnjeg istraživačkog rada i nastoji da prikaže značaj dinastije Nemanjić za nastanak, razvoj i harmoničnu usklađenost srpske države i crkve , kao i važnost kulta „Stare srpske države“, oličene upravo u ovoj slavnoj svetorodnoj dinastiji, za istrajavanje srpskog naroda tokom viševekovne turske vlasti i konačnu obnovu državnosti u 19. veku.„

Nakon obilaska izložbe šetnja do Knez Milhailove ulice i Kalemegdana. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Povratak u Suboticu u večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 2.200,00 cena za decu do 12 godina: 1.600,00

Način plaćanja: Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Ulaznice za Muzej Nikole Tesle, Istorijski muzej Srbije

  • Pratilac grupe i turistički vodič

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- lična karta

Napomene: cena je formirana na minimum 30 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbežena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 230720 od 14.05.2020.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".