Beograd

BEOGRAD

22. maj 2021.

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak iz Subotice je u 7:00 časova. Sledi vožnja autoputem do Beograda uz usputnu pauzu za osveženje putnika. Dolazak na Kalemegdan u prepodnevnim časovima. Obilazak Beogradske tvrđave u pratnji vodiča. Nakon obilaska, odlazimo na turu “Podzemni Beograd”. Podzemni Beograd sadrži na stotine lokaliteta: pećina, laguma, bunkera i drugih građevina koje su uništavali i gradili narodi koji su naseljavali Beograd. Arhitektonska zdanja Knez Mihajlove ulice, Kalemegdanski park, Kosančićev venac, Karađorđeva ulica, samo su neki od važnih istorijskih obeležja naše prestonice koje ćemo obići. Turu završavamo degustacijom vina. Program nastavljamo šetnjom u pratnji vodiča Knez Mihajlovom ulicom, zatim Trgom Republike i čuvenom Skadarlijom. Nakon obilaska, slobodno vreme za ručak i individualne aktivnosti. Program nastavljamo obilaskom Hrama Svetog Save. U kasnim popodnevnim časovima sledi povratak za Suboticu.  Dolazak u Suboticu je planiran do 23h.

 

CENA ARANŽMANA: 2.950,00 RSD
Deca do 12 godina: 2.450,00 RSD

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Ulaznica za turu „ Podzemni Beograd“, degustaciju vina
- Licencirani vodič/pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- lična karta

Napomene: cena je formirana na minimum 40 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Jednodnevni izleti ne potpadaju pod garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

 

Program putovanja broj 140521.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".