Beč

BEČ

26.-27. decembar.2017.

1. dan: Polazak iz Bačke Topole u 04:00h, Subotice u 04.30. Vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Planirani dolazak u Beč oko 12:00h. Odlazak u centar grada. Razgledanje znamenitosti u pratnji vodiča: Gradska kuća, pozorište, bečki univerzitet, opera, katedrala Sv. Stefana, parlament, carska palata – Hofburg, dvorac Belvedere...(u trajanju od 3 sata). Kraće zadržavanje i razgledanje kod Hundertvaserove kuće. Odlazak do čuvene ulice “Mariahilfer Straße”, slobodno vreme za šetnju i kupovinu... Smeštaj u hotel Piramida****. Noćenje.

2. dan 26.12 (utorak): Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Oko 09:00h odlazak u tržni centar „Sud“- najveći tržni centar u Beču sa preko 300 prodavnica, prostire se na 173.000 kvadrata. Nakon tržnog centra planiran je odlazak u centar grada – na većini bečkih trgova organizuje se vašar, najveći je kod gradske kuće (Rathausplatz), slobodno vreme... Po želji fakultativno obilazak dvorca Šenbrun- broj jedan turistička atrakcija Austrije, nekadašnja letnja rezidencija Habsburgovaca, jedan od najlepših dvorova sveta. Polazak za Suboticu. Povratak u kasnim večernjim satima.

 

 

CENA ARANŽMANA: 68 €

 

Opšte odredbe: 
- Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS. U jednakim mesečnim ratama
- Cena je formirana na min. 40 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska
- Doplata za jednokrevetnu sobu 30 eu

Cena aranžmana obuhvata: 
- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan, MAN
- Smeštaj u Hotelu TREND HOTEL PIRAMIDA**** u Beču na bazi 1 noćenja sa doručkom (način usluživanja- švedski sto) u dvo i trokrevetnim sobama - Pratilac grupe - Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove i osiguranje fakultativne troškove (u organizaciji lokalne agencije). Obilazak Šenbruna Imperijal tura = 20 eu

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija.

Hotel „Event Hotel Trend PYRAMIDE“**** nalazi se u južnom delu grada nadomak tržnog centra SUD.

Hotel Piramida nudi prostrane sobe sa pogodnostima, kao što su klima-uređaj, satelitska televizija, besplatan bežični internet, sef, fen... U okviru hotela su bar i restoran. Ako želite da se opustite, u „welnes zoni“ posetite teretanu, saunu i solarijum. 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas