Beč

BEČ

14.-16.12.2017.

1.DAN 14.12. (Četvrtak): Polazak iz Subotice u 06:00h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Planirani dolazak u Beč oko 14:00h. Beč- grad iz snova za sve romantične i zainteresovane za istoriju. U nekadašnjoj prestonici Hapsburške monarhije sakupilo se toliko kulturnog i umetničkog blaga da je na putniku samo da izabere u koji deo grada da odluta. Prošetaćemo srednjevekovnim ulicama, posetiti Šenbrun i Belvedere, hodati stopama Sisi i Franca Jozefa... Odlazak u centar grada. Razgledanje znamenitosti u pratnji stručnog vodiča: Gradska kuća, pozorište, bečki univerzitet, opera, katedrala Sv. Stefana, parlament, carska palata – Hofburg, dvorac Belvedere...(u trajanju od 3 sata). Kraće zadržavanje i razgledanje kod Hundertvaserove kuće. Odlazak do čuvene ulice “Mariahilfer Straße”, slobodno vreme... Smeštaj u hotel. Noćenje.
2.DAN 15.12. (Petak): Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Oko 09:00h odlazak u tržni centar „Sud“- najveći tržni centar u Beču sa preko 300 prodavnica, prostire se na 173.000 kvadrata. Po želji individualno razgledanje grada. Nakon tržnog centra planiran je odlazak u centar grada na Božićni Vašar – na većini bečkih trgova organizuje se vašar, najveći je kod gradske kuće (Rathausplatz), slobodno vreme... Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.
3.DAN 16.12. (Subota): Doručak u hotelu. Oko 09:00h odlazak u kraljevski dvorac “Schönbrunn“ (nekadašnja letnja rezidencija austrijskih vladara i najveća turistička atrakcija Austrije)- fakultativni obilazak dvorca ili šetnja parkom do Gloriete. Oko podneva nude se opcija fakultativne poseta prirodnjačkog muzeja- bogata kolekcija prirodnjačkih znamenitosti među kojima se izdvaja skelet dinosaura. ili slobodno vreme u centru grada, nakon čega sledi polazak za Suboticu. Povratak u kasnim večernjim satima.

 

CENA ARANŽMANA: 120 EU  

Opšte odredbe:

- Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS

- Popust za decu do 12 godina, cena je 90 €

- Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.02.2018.

- Cena je formirana na min. 40 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

- Doplata za jednokrevetnu sobu 30 eu

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan, MAN

- Smeštaj u Hotelu TREND HOTEL PIRAMIDA**** u Beču na bazi 2 noćenja sa doručkom (način usluživanja- švedski sto) u dvo i trokrevetnim sobama

- Pratilac grupe

- Razgledanje Beča u pratnji vodiča

- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  individualne troškove i fakultativne troškove (u organizaciji lokalne agencije):

- 20 eu izlet za Šenbrun (tour + licencirani lokalni vodič)

- 10 eu ulaznica za Prirodnjački muzej (Naturhistorisches museum)

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po povratku sa putovanja.

 

POPUST ZA PAKET ARANŽMAN KRAKOV + BEČ ... (2 PUTOVANJA ZA 188 E)

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije „Subotica-trans“

U slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika Organizator putovanja zadržava pravo otkaza putovanja.

Garantovan polazak iz Backe Topole ukoliko se prijavi sedam ili vise putnika.

Rok za podnošenje dokumentacije za međunarodno zdravstveno osiguranje je 10.12.2014.

ZA DETALJNIJE INFORMACIJE POZOVITE TURISTIČKU AGENCIJU SUBOTICA-TRANS» 024/555-466 024/4150212

 

 
 

 

 

 

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".