Bec - Advent

BEČ - ADVENT

13-15.12.2018.

 

1. dan 13.12.: Polazak iz Subotice u 06:00h ispred glavne autobuske stanice.
Vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Planirani dolazak u Beč oko 14:00h.
Beč- grad iz snova za sve romantične i zainteresovane za istoriju. U nekadašnjoj prestonici Hapsburške monarhije sakupilo se toliko kulturnog i umetničkog blaga da je na putniku samo da izabere u koji deo grada da odluta. Prošetaćemo srednjevekovnim ulicama, posetiti Šenbrun i Belvedere, hodati stopama Sisi i Franca Jozefa...


Odlazak u centar grada. Razgledanje znamenitosti u pratnji stručnog vodiča: Gradska kuća, pozorište, bečki univerzitet, opera, katedrala Sv. Stefana, parlament, carska palata – Hofburg, dvorac Belvedere...(u trajanju od 3 sata). Kraće zadržavanje i razgledanje kod Hundertvaserove kuće. Odlazak do čuvene ulice “Mariahilfer Straße”, slobodno vreme... Smeštaj u hotel. Noćenje. 


2. dan 14.12.: Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Oko 09:00h odlazak u tržni centar „Sud“- najveći tržni centar u Beču sa preko 300 prodavnica, prostire se na 173.000 kvadrata. Po želji individualno razgledanje grada. Nakon tržnog centra planiran je odlazak u centar grada na Božićni Vašar – na većini bečkih trgova organizuje se vašar, najveći je kod gradske kuće (Rathausplatz), slobodno vreme... Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.


3. dan 15.12.: Doručak u hotelu. Oko 09:00h odlazak u kraljevski dvorac “Schönbrunn“ (nekadašnja letnja rezidencija austrijskih vladara i najveća turistička atrakcija Austrije)- fakultativni obilazak dvorca ili šetnja parkom do Gloriete. Oko podneva nude se opcija fakultativne poseta prirodnjačkog muzeja- bogata kolekcija prirodnjačkih znamenitosti među kojima se izdvaja skelet dinosaura  ili slobodno vreme u centru grada, nakon čega sledi polazak za Suboticu. Povratak u kasnim večernjim satima, na autobusku stanicu Subotica.

 

CENA ARANŽMANA:120 €

Opšte odredbe:

- Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS

- Popust za decu do 12 godina, cena je 90 €

- Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.02.2019.

- Cena je formirana na min. 40 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

- Doplata za jednokrevetnu sobu 30 eu

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan, MAN

- Smeštaj u Hotelu TREND HOTEL PIRAMIDA**** u Beču na bazi 2 noćenja sa doručkom (način usluživanja- švedski sto) u dvo i trokrevetnim sobama

- Pratilac grupe

- Razgledanje Beča u pratnji vodiča

- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  individualne troškove i fakultativne troškove (u organizaciji lokalne agencije):

- ulaz za Prirodnjački muzej, Šenbrun.

 

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija.

TREND HOTEL PIRAMIDA- Nivo komfora ****. Nalazi se u predgradju Beča, nadomak tržnog centra SCS-Sud. U okviru hotela nalazi se više restorana, zatvoreni bazen, sauna, bar... Sobe su dvo i trokrevetne opremljene:  kupatila sa kadom, mini bar, radio, TV, fotelja...

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".