Beč - Advent

Beč - Advent

14-16 decembar 2023.

1. dan 14.12. Polazak iz Bačke Topole u 00.00, potom iz Subotice u 00:30h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beč- grad iz snova za sve romantične i zainteresovane za istoriju. U nekadašnjoj prestonici Hapsburške monarhije sakupilo se toliko kulturnog i umetničkog blaga da je na putniku samo da izabere u koji deo grada da odluta. Prošetaćemo srednjevekovnim ulicama, posetiti Hofburg i Belvedere, hodati stopama Sisi i Franca Jozefa... Odlazak u centar grada. Razgledanje znamenitosti u pratnji vodiča: Gradska kuća, pozorište, bečki univerzitet, opera, katedrala Sv. Stefana, parlament, carska palata – Hofburg, dvorac Belvedere...(u trajanju od 3 sata). Slobodno vreme na Štefan placu. Smeštaj u hotel Piramida***. Noćenje.

2. dan 15.12. Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Oko 09:00h odlazak u tržni centar „Sud“- najveći tržni centar u Beču sa preko 300 prodavnica, prostire se na 173.000 kvadrata. Po želji individualno razgledanje grada i poseta nekom od prelepih bečkih muzeja: tehnički, Istorije umetnosti, Albertina... Nakon tržnog centra planiran je odlazak u centar grada na Božićni Vašar – na većini bečkih trgova organizuje se vašar, najveći je kod gradske kuće (Rathausplatz), slobodno vreme... Povratak u hotel. Slobodno vreme za spa centar. Noćenje.

3. dan 16.12. Doručak. Polazak iz hotela i poseta kraljevskog dvorca “Schönbrunn“ -nekadašnja letnja rezidencija austrijskih vladara i najveća turistička atrakcija Austrije- šetnja parkom i razgledanje (bez ulaska). Fakultativno poseta prirodnjačkom muzeju, osnovanom jop 1765 od strane Franje 1, sa bogatim kolekcijama minerala, dijamanata, kostura dinosaurusa... Odlazak do čuvene ulice “Mariahilfer Straße”, slobodno vreme... Polazak iz Beča sa usputnim zadržavanjem u tržnom centru Parndorf. Povratak u kasnim večernjim satima, na autobusku stanicu Subotica, potom u Bačku Topolu.

 

   

CENA ARANŽMANA: 183 €                          Deca do 12 godina: 145 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 50 eu za jednokrevetnu sobu. Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.02.2024.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Smeštaj 1 noć u hotel na bazi 2 noćenaj sa doručkom u hotelu PIRAMIDA**** ( Doručak: švedski sto- samousluživanje).
- Razgled Beča u prantji vodiča po programu.
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš ili lična karta, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Ukupno trajanje programa je 3 dana sa 2 noćenja u hotelu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 3091223

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".