Bavarska

Bavarska

sa noćenjima u Minhenu i Garmiš Partenkirhenu

24.-29.04.2018.

 

1.dan 24.04.2018. Večernji polazak u 22.00h iz Subotice, ispred glavne autobuske stanice. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije (Horgoš - Budimpešta - Beč) do Berchtesgadena…
2.dan 25.04.2018. Obilazak nacionalnog parka Berchtesgaden, planinski biser- jezero Königssee u kome se se ogledaju stogodišnje šume i moćni vrh Watzmann. Fakultativno: dvosatna vožnja brodom po alpskom jezeru do crkve svetog Bartolomeja. Nastavak putovanja do Bavarske prestonice Minhena. Dolazak u hotel i smeštaj u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.
3.dan 26.04.2018. Doručak. Obilazak Minhena. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: cenar grada- Marienplatz, Maksimilianum, opera i pozorište… Povratak u hotel. Slobodno vreme u gradu. Fakultativno odlazak do modernog stadiona “Allianz arena”. Nastavak putovanja do Garmisch Partenkirchen-a. Smeštaj u hotel. Noćenje.
4.dan 27.04.2017. Doručak. Slobodan dan u predivnom prirodnom okruženju severnih Alpa ili jutarnji polazak i vožnja kroz Bavarsku do Fussena i do dva zamka Neuschwanstein i Hohenschwangau. Obilazak dvoraca sa fakultativnim ulaskom u Neuschwanstein i poseta mostu Marienbrücke. Neuschwanstein - dvorac iz bajki, sagrađen od strane Ludviga drugog, u stilu romantizma, inspirisan vitezovima i nemačkom mitologijom. Nastavak putovanje kroz Alpe do Linderhofa (fakultativni ulazak u komleks). Još jedno remek delo nemačke arhitekture i kralja Ludviga drugog koji je na ovom mestu oživeo Wagnerove opere. Povratak u Garmisch Partenkirchen, slobodno vreme. Noćenje.
5.dan 28.04.2018. Doručak. Prepodnevna šetnja Partenkirchenom, razgledanje grada. Poseta olimpijskom skijalištu iz 1936 godine i skakaonici. Šetnja centrom grada, razgledanje karakteristično uređenih fasada. Slobodno vreme u gradu. Odjavljivanje iz hotela. Polazak ka Austriji, dolazak u Salzburg: nekadašnja keltska prestonica, rodno mesto W.A. Mocarta, grad koji je na listi UNESCO svetske kulturne baštine. Razgledanje i šetnja centrom grada u pratnji lokalnog vodiča. Večernji polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Austriju i Mađarsku…
6.dan 29.04.2018. Povratak na polazišno mesto u prepodnevnim časovima.
 

PROMO CENA ARANŽMANA: 195 €

 

  • Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate
  • Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.06.2018. Popust za decu do 12 godina, cena   eu.
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.
     

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Smeštaj 1 noć u hotelu*** u Minhenu na bazi 1 noćenja sa doručkom
- Smeštaj 2 noći u hotelu*** u Garmiš Partenkirhenu na bazi 2 noćenja sa doručkom
- Lokalni vodič
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove.

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje možete izabrati u prostorijama agencije
- Izleti i ulaznice:

  • Vožnja brodom Kenigze do manastira St. Bartoloma 14 eu
  • Poseta stadionu Alianz arena sa ulaznicom (fan zona, tribine, svlačionica, tunel...)12 eu
  • Izlet „Dvorci Bavarske“ sa ulaznicom, lokalnim prevozom i lokalnim vodičem za Nojšvanštajn. Ulaznica, lokalni vodič za Linderhof sa ulazom i u špilju (Groto) 30 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po povratku sa putovanja.

 

 

Ovo je reklamni letak, detaljan program putovanja potražite u turističkoj agenciji.

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".