Balaton

Balaton

15.08.2020

BALATON… Poznato izletište i najveće jezero centralne Evrope, često ga nazivaju madjarskim morem. Okolina jezera nudi mnoštvo mogućnosti za obilaske: dvorci, banje, vinarije, bogat kulturni program... Svojom lepotom i idealnim položajem izdvaja se Šiofok. Nalazi se na dve plaže, srebrnoj i zlatnoj, iza kojih se nalazi centar grada sa Milenijumskim parkom i zaštitnim znakom – vodotornjem visokim 45 m.

Jednodnevni izlet (Subota): Polazak u 6.00 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja preko Kelebije kroz Mađarsku ka Siofoku... Očekivani dolazak posle 11.00h, sledi obilazak grada i znamenitosti u pratnji lokalnog vodiča. Po završetku obilaska, slobodno vreme za odmor i kupanje ili fakultativno ukrcavanje na trajekt i plovidba brodom do Tihanja- kraća poseta. Povratak u Šiofok i slobodno vreme za individualno razgledanje i šetnju gradom. Povratak ka Subotici sa usputnom pauzom. Povratak na polazišno mesto u kasnijim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 2.400,00 cena za decu do 12 godina: 1.600,00

Način plaćanja: Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Obilasci po programu

  • Turistički pratilac i lokalni vodič za Šiofok

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: individualne troškove. Izlet za Tihanj, povratna karta za trajekt, autobuski transferi, lokalni vodič: 10 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjuna-rodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji.

Napomene: cena je formirana na minimum 30 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbežena zaštita u pogledu garancije putovanja.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Program putovanja broj 270820 od 15.05.2020.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".