Balaton - Šiofok

BALATON - ŠIOFOK

26.08.2017.

BALATON… Poznato izletište i najveće jezero centralne Evrope, često ga nazivaju madjarskim morem.  Okolina jezera nudi mnoštvo mogućnosti za obilaske: dvorci, banje, vinarije, bogat kulturni program... Svojom lepotom i idealnim položajem izdvaja se Šiofok.  Nalazi se na dve plaže, srebrnoj i zlatnoj, iza kojih se nalazi centar grada sa Milenijumskim parkom i zaštitnim znakom – vodotornjem visokim 45 m.

26.08. Jednodnevni izlet... Polazak iz Bačke Topole u 06:00 časova potom iz Subotice sa parkinga ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Kelebije kroz Mađarsku ka Siofoku... Očekivani dolazak posle 11.00, sledi obilazak grada i znamenitosti u pratnji vodiča. Slobodno vreme. Fakultativno ukrcavanje na trajekt i plovidba brodom. Povratak u Šiofok i slobodno vreme za individualno razgledanje i šetnju gradom. Povratak ka Subotici sa usputnom pauzom u nekom od tržnih centara. Povratak na polazišno mesto u kasnijim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 2.200,00

- Popust za decu do 12 godina 1.700,00 

- Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan

- Vodič/ pratilac grupe

- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove.

- Plovidba trajektom

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš. Polisu medjunarodnog zdravstvenog osiguranja možete nabaviti u turističkoj agenciji, po uslovima osiguravajuće kuće.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas