BUDIMPEŠTA - Noćenje

 

BUDIMPEŠTA - Noćenje

11 - 12.12.2021.

1. dan 11.12.: Polazak grupe iz Bačke Topole u 6.30 potom iz Subotice u 07:00 h ispred glavne autobuske stanice. Prelazak srpsko mađarske granice i vožnja autoputem sa jednom usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak u Sent Andreju. “Sent Andreja, bajkoviti gradić ušuškan u svoje barokno odelo, sa crvenim krovovima i kapijama od kovanog gvođža, prepuna raznih atrakcija i znamenitosti, čeka svakoga ko želi da uživa i oseti duh prošlih vremena.” Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Obilaze se Požarevačka crkva, Trg Vuka Karadžića, esnafski krst na glavnom trgu, kuća Jakova Ignjatovića, Blagoveštenaska i Bogorodičina crkva, Muzej marcipana, Prva srpska učiteljska škola. Sledi slobodno vreme za ručak i individualne aktivnosti. Potom dolazak u Budimpeštu i smeštaj u hotel ***. Slobodno veče u gradu za uživanje u prazničnoj atmosferi, posetu centralnoj Vaci ulici i nekom od božićnih vašara. Najveći su kod Verešmarti trga i bazilike Svetog Stefana. Fakultativno, večernja vožnja brodom i razgledanje grada sa Dunava. Budimski zamak- Parlament- ostrvo Margit- mostovi... Noćenje u hotelu.

2. dan 12.12.: Doručak i odjavljivanje iz hotela. odlazak grupe u Budimpeštu oko 11:00h. Nakon toga sledi panoramsko razgledanje grada uz obilazak znamenitosti. Kreće se od Trga heroja, Milenijumski spomenik, Vajdahunjad dvorac, Muzej lepih umetnosti, Palata umetnosti, Andraši bulevar, Bazilika Svetog Sefana, Eržebet trg. Potom odlazak na Budimsku tvrđavu– razgledanje “Ribarskog bastiona”, crkve Matije Korvina i palate Marije Terezije. Poseta tržnom centru Arena plaza. Potom šetnja i individualni obilazak centra grada. Gde preporučujemo da se poseti stara Sinagoga, Trg Eržebet, centralna Vaci ulica i prelepo šetalište uz obalu Dunava. Polazak iz Budimpešte za Suboticu. Očekivani dolazak u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 65 eu Cena za decu do 12 godina: 55 eu

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
  • 1 noćenje sa doručkom u hotelu *** u Budimpešti
  • Razgled Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča po programu
  • Razgled Sent Andreje
  • Pratilac grupe
  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove. Večernja plovidba brodom i razgledanje grada 15 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"


Broj programa 381221.

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".