BUDIMPEŠTA - Black Friday

 

BUDIMPEŠTA - Black Friday

26.novembar.2021.

 

Jednodnevni izlet 26.11.2021.: Polazak grupe iz Subotice u 07:00 h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja (3h) autoputem sa jednom usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak grupe u Budimpeštu i poseta PREMIER OUTLETU... Šoping selo sa skoro 90 različitih prodavnica najpoznatijih svetskih marki sa stalnim popustima 30-70% koji su još izraženiji za Crni petak. Da najmlađima ne bude dosadno tu je izgrađena i Playmobile igraonica.

Odlazak do Budimpešte i poseta ARENA PLAZI. Najpopularniji tržni centar u gradu na 3 sprata, nedaleko od Keleti stanice. Posebno omiljen kod mlađe populacije, sa preko 200 prodavnica. Sve što ne pronađete u Premier outletu biće u Arena plazi. Potom šetnja i individualni obilazak centra grada. Gde preporučujemo da se poseti stara Sinagoga, Trg Eržebet, centralna VACI ULICA i prelepo šetalište uz obalu Dunava.

Slobodno vreme. Polazak iz Budimpešte za Suboticu. Očekivani dolazak u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 2.200,00 Cena za decu do 12 godina: 1.700,00

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
  • Pratilac grupe
  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja. 

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu. Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"


Broj programa 270721.

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".