BUDIMPEŠTA - Advent

 

BUDIMPEŠTA - Advent

18.12.2021.

Jednodnevni izlet (Subota) 18.12.2021.: Polazak grupe iz Subotice u 07:00 h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja (3h) autoputem sa jednom usputnom pauzom radi osveženja putnika. Dolazak grupe u Budimpeštu oko 11:00h. Nakon toga sledi panoramsko razgledanje grada uz obilazak znamenitosti. Kreće se od Trga heroja potom Andraši bulevarom pored Opere i bazilike Svetog Stefana do Budimske tvrđave sa razgledanjem Ribarskog bastiona i crkve Matije Korvina...

Šetnja i individualni obilazak centra grada. Gde preporučujemo da se poseti stara Sinagoga, Trg Eržebet, centralna Vaci ulica i prelepo šetalište uz obalu Dunava. Slobodno vreme za posetu adventskim vašarima. Najveći su na verešmarti trgu i kod Bazilike Svetog Stefana. Polazak iz Budimpešte za Suboticu. Očekivani dolazak u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 2.400,00 Cena za decu do 12 godina: 1.800,00

Način plaćanja: do polaska

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Razgled Budimpešte u pratnji lokalnog vodiča po programu

  • Pratilac grupe

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove.

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pre polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Za jednodnevne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Broj programa 391221

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".