BEČ- advent

 

BEČ - Advent

16 - 18.decembar.2021.

1. dan 16.12. Polazak iz Bačke Topole u 5.30, potom iz Subotice u 06:00h ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beč- grad iz snova za sve romantične i zainteresovane za istoriju. U nekadašnjoj prestonici Hapsburške monarhije sakupilo se toliko kulturnog i umetničkog blaga da je na putniku samo da izabere u koji deo grada da odluta. Prošetaćemo srednjevekovnim ulicama, posetiti Šenbrun i Belvedere, hodati stopama Sisi i Franca Jozefa... Odlazak u centar grada. Razgledanje znamenitosti u pratnji stručnog vodiča: Gradska kuća, pozorište, bečki univerzitet, opera, katedrala Sv. Stefana, parlament, carska palata – Hofburg, dvorac Belvedere...(u trajanju od 3 sata). Odlazak do čuvene ulice “Mariahilfer Straße”, slobodno vreme... Smeštaj u hotel ***. Noćenje.

2. dan 17.12. Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Oko 09:00h odlazak u tržni centar „Sud“- najveći tržni centar u Beču sa preko 300 prodavnica, prostire se na 173.000 kvadrata. Po želji individualno razgledanje grada. Nakon tržnog centra planiran je odlazak u centar grada na Božićni Vašar – na većini bečkih trgova organizuje se vašar, najveći je kod gradske kuće (Rathausplatz), slobodno vreme... Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

3. dan 18.12. Doručak u hotelu. Oko 09:00h odlazak u kraljevski dvorac “Schönbrunn“ (nekadašnja letnja rezidencija austrijskih vladara i najveća turistička atrakcija Austrije)- fakultativni obilazak dvorca ili šetnja parkom do Gloriete. Oko podneva nude se opcija fakultativne poseta prirodnjačkog muzeja- bogata kolekcija prirodnjačkih znamenitosti među kojima se izdvaja skelet dinosaura ili slobodno vreme u centru grada, nakon čega sledi polazak za Suboticu. Usputna pauza u autlet centru Parndorf. Povratak u kasnim večernjim satima, na autobusku stanicu Subotica.

 

CENA ARANŽMANA: 124 € Deca do 12 godina: 98 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Doplata 70 eu za jednokrevetnu sobu. Način plaćanja: u jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.02.2022.

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
  • Smeštaj 2 noći u hotelu Eventhotel Pyramide**** (u 1/2 i 1/3 sobama) u Beču na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto- samousluživanje)
  • Razgled u pratnji vodiča po programu
  • Pratilac grupe
  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima.

Izlet: Šenbrun (obilazak palate i vrtova sa ulaznicom) 20 eu. Prirodnjački muzej 10 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš ili lična karta, sa rokom važenja 3 meseca po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučujemo medjunarodno putničko osiguranje Dunav, može se kupiti u agenciji.

Kovid protokol: Ulazak u Austriju moguć je za vakcinisane. Priznaju se vakcine svih proizvođača osim SPUTNIK. U slučaju otkaza zbog promene uslova za ulazak u Austriju agencija vraća kompletnu uplatu za aranžman.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"


Broj programa 411221

.

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".