BEČ - Advent 20-22 decembar 2018.

BEČ - Advent

20-22 decembar 2018.

 

 

1. dan 20.12.: Polazak iz Subotice u 06:00h ispred glavne autobuske stanice.

Vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Planirani dolazak u Beč oko 14:00h.

Beč- grad iz snova za sve romantične i zainteresovane za istoriju. U nekadašnjoj prestonici Hapsburške monarhije sakupilo se toliko kulturnog i umetničkog blaga da je na putniku samo da izabere u koji deo grada da odluta. Prošetaćemo srednjevekovnim ulicama, posetiti Šenbrun i Belvedere, hodati stopama Sisi i Franca Jozefa...

Odlazak u centar grada. Razgledanje znamenitosti u pratnji stručnog vodiča: Gradska kuća, pozorište, bečki univerzitet, opera, katedrala Sv. Stefana, parlament, carska palata – Hofburg, dvorac Belvedere...(u trajanju od 3 sata). Kraće zadržavanje i razgledanje kod Hundertvaserove kuće. Odlazak do čuvene ulice “Mariahilfer Straße”, slobodno vreme... Smeštaj u hotel. Noćenje. 

2. dan 21.12.: Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Oko 09:00h odlazak u tržni centar „Sud“- najveći tržni centar u Beču sa preko 300 prodavnica, prostire se na 173.000 kvadrata. Po želji individualno razgledanje grada. Nakon tržnog centra planiran je odlazak u centar grada na Božićni Vašar – na većini bečkih trgova organizuje se vašar, najveći je kod gradske kuće (Rathausplatz), slobodno vreme... Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

3. dan 22.12.: Doručak u hotelu. Oko 09:00h odlazak u kraljevski dvorac “Schönbrunn“ (nekadašnja letnja rezidencija austrijskih vladara i najveća turistička atrakcija Austrije)- fakultativni obilazak dvorca ili šetnja parkom do Gloriete. Oko podneva nude se opcija fakultativne poseta prirodnjačkog muzeja- bogata kolekcija prirodnjačkih znamenitosti među kojima se izdvaja skelet dinosaura  ili slobodno vreme u centru grada, nakon čega sledi polazak za Suboticu. Povratak u kasnim večernjim satima, na autobusku stanicu Subotica.

 

CENA ARANŽMANA: 120 €

 

Opšte odredbe:

- Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS

- Popust za decu do 12 godina, cena je 90 €

- Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.02.2019.

- Cena je formirana na min. 40 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

- Doplata za jednokrevetnu sobu 30 eu

Cena aranžmana obuhvata: 

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan, MAN

- Smeštaj u Hotelu TREND HOTEL PIRAMIDA**** u Beču na bazi 2 noćenja sa doručkom (način usluživanja- švedski sto, samoposluživanje) u dvo i trokrevetnim sobama

- Pratilac grupe 

- Razgledanje Beča u pratnji vodiča

- Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  individualne troškove i fakultativne troškove (u organizaciji lokalne    
            agencije):
- ulaznice za Prirodnjački muzej, Šenbrun
Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija.
TREND HOTEL PIRAMIDA- Nivo komfora ****. Nalazi se u predgradju Beča, nadomak tržnog centra SCS-Sud. 
U okviru hotela nalazi se više restorana, zatvoreni bazen, sauna, bar...
Sobe su dvo i trokrevetne opremljene:  kupatila sa kadom, mini bar, radio, TV, fotelja...
 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".