Austrija - SLOVENIJA - Italija

Austrija - SLOVENIJA - Italija

Sa posetom MINIMUNDUS-u KLAGENFURT- TARVISIO – KRANJSKA GORA – BLED – LJUBLJANA

13-16.06.2019. 

 

Hotel RUTE***- Nalazi se u Gozd Martuljku, ispod istoimenog vrha. Na nekoliko kilometara od centra Kranjske Gore, povezan pešačkom stazom, pravi je alpski hotel. Gostima su na raspolaganju dvokrevetne, tro i četvorokrevetne sobe i apartmane. Opremljene su kupatilo, Wifi, TV, frižider. Doručak je tipa švedski sto. Okolina hotela je lepo uredjena sa livadama za šetnju i odmorištima. Detaljan izgled hotela možete videti na https://www.hotelrute.si/hotel-rute/  

1. dan 13.06. Polazak u 22.30 iz Bačke Topole sa parkinga u centru grada potom u 23.00 h iz Subotice ispred autobuske stanice. Vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem preko Kelebije, kroz Madjarsku i Sloveniju... 

2. dan 14.06. U jutarnjim časovima prelazak austrijske granice i dolazak u Klagenfurt ili Celovec. Očuvan stari grad na obali jezera Vorterse. Šetnja i razgledanje u pratnji vodiča: pozorište, gradska većnica, Glavni gradski trg koji čuva spomenik zmaju „Lindvurm“, spomenik Mariji Tereziji i palata Landhaus. Slobodno vreme u gradu ili u tržnom centru „City Arkaden“. Fakultativno poseta najvećoj turističkoj atrakciji ovog dela Austrije- MINIMUNDUS. Svet u malom, grad maketa sa 159 modela najpoznatijih svetskih gradjevina iz preko 40 država. Obidjite svet za nekoliko sati... Nastavak putovanja obalom jezera pa pored Vilaha, ulazak u Italiju i poseta malom alpskom gradiću TARVISIO. Smešten na 750 metara nadmorske visine poznato je skijalište zimi a leti ga pohode turisti željni šetnji i mornog odmora. Kraća šetnja... Piazza Unita sa starom crkvom i gradskom kućom, amfiteatar, ulica Via Vittorio Veneto sa kafićima i prodavnicama. Nastavak putovanja do Kranjske Gore i obližnje selo Martuljek. Smeštaj u hotel Rute- Gozd Martuljek, pod istoimenim vrhom, noćenje.

2. dan 15.06. Doručak. U jutarnjim časovima izlet za BLED I BOHINJ. U prepodnevnim satima stižemo do Bohinja, šetnja slikovitim predelima oko bohinjskog jezera i „Ribčevog“ laza, do ušća Save Bohinjke u jezero i kamenog mosta te crkve Sv. Ivana Krstitelja. Za one hrabrije fakultativno odlazak do vodopada Savica, visine 78 metara (ukoliko dozvole vremenske prilike). Odlazak do Bleda, šetnja u pratnji vodiča. Potom slobodno vreme sa mnoštvom mogućnosti: vožnja brodićem „pletnom“, šetnja oko jezera, bledska tvrđava sa fantastičnim pogledom, poseta čuvenim poslastičarnicama.  Putem pored planinskog prevoja Korensko sedlo dolazak do Planice- čuvene skijaške skakaonice. Povratak u Kranjsku Goru u popodnevnim časovima. Noćenje u hotelu. 

3. dan 16.06. Doručak. Polazak iz Kranjske gore i kraća vožnja do slovenačke prestonice... Razgledanje Ljubljane u pratnji lokalnog vodiča: barokna gradska većnica, centralna tržnica, katedrala Sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Trostruki most... Slobodno vreme za ručak i individualno razgledanje. Polazak... Vožnja kroz Madjarsku sa usputnim pauzama i povratak u polazišno mesto u kasnijim večernjim časovima... 

 

CENA ARANŽMANA: 128 € 

 

  • Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS. 
  • Popust za decu do 12 godina 98 eu.               
  • Doplata 40 eu za jednokrevetnu sobu. 
  • Način plaćanja: U jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.10.2019.   
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. 

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...
- Smeštaj 2 noći u hotelu Rute*** u  na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)
- Razgled Klagenfurta, Tarvisia, Bleda, Bohinja, Ljubljane u pratnji vodiča po programu
- Lokalni vodič
- Pratilac grupe
- Troškovi organizacije 

Cena aranžmana NE obuhvata:  fakultativne kao i ostale individualne troškove plaćaju se na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima :   

- Ulaznica sa rezervacijom Minimundus 20 eu, ulaz na vodopad Savica 3 eu 

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike.   

- Obavezno medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji. 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".