Austrija - Italija - Slovenija

Austrija - Italija - Slovenija

KLAGENFURT- TARVISIO – KRANJSKA GORA – BLED – LJUBLJANA

27-30.08.2020. 

 

1. dan 27.08.2020. Polazak u 23.00 h iz Subotice ispred autobuske stanice. Vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem preko Kelebije, kroz Madjarsku i Sloveniju...

2. dan 28.08.2020. U jutarnjim časovima prelazak austrijske granice i dolazak u Klagenfurt ili Celovec. Očuvan stari grad na obali jezera Vorterse. Šetnja i razgledanje u pratnji vodiča: pozorište, gradska većnica, Glavni gradski trg koji čuva spomenik zmaju „Lindvurm“, spomenik Mariji Tereziji i palata Landhaus. Slobodno vreme u gradu ili u tržnom centru „City Arkaden“. Nastavak putovanja obalom jezera pa pored Vilaha, ulazak u Italiju i poseta malom alpskom gradiću TARVISIO. Smešten na 750 metara nadmorske visine poznato je skijalište zimi a leti ga pohode turisti željni šetnji i mornog odmora. Kraća šetnja... Piazza Unita sa starom crkvom i gradskom kućom, amfiteatar, ulica Via Vittorio Veneto sa kafićima i prodavnicama. Ulazak u obližnju Sloveniju, alpsko selo Martuljak u podnožju vrha Špik, nadomak Kranjske Gore. Smeštaj u hotel Rute. Večera i noćenje.

3. dan 29.08.2020. Doručak. U jutarnjim časovima izlet za BLED I BOHINJ. U prepodnevnim satima stižemo do Bohinja, šetnja slikovitim predelima oko bohinjskog jezera i „Ribčevog“ laza, do ušća Save Bohinjke u jezero i kamenog mosta te crkve Sv. Ivana Krstitelja. Za one hrabrije fakultativno odlazak do vodopada Savica, visine 78 metara (ukoliko dozvole vremenske prilike). Odlazak do Bleda, šetnja u pratnji vodiča. Potom slobodno vreme sa mnoštvom mogućnosti: vožnja brodićem „pletnom“, šetnja oko jezera, bledska tvrđava sa fantastičnim pogledom, poseta čuvenim poslastičarnicama.

Putem pored planinskog prevoja Korensko sedlo dolazak do Planice- čuvene skijaške skakaonice. Dolazak u Kranjsku Goru u popodnevnim časovima, šetnja i upoznavanje sa gradom. Noćenje u hotelu Rute.

4. dan 30.08.2020. Doručak. Polazak iz Kranjske gore i kraća vožnja do slovenačke prestonice... Razgledanje LJUBLJANE u pratnji lokalnog vodiča: barokna gradska većnica, centralna tržnica, katedrala Sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Trostruki most... Slobodno vreme za ručak i individualno razgledanje. Polazak... Vožnja kroz Madjarsku sa usputnim pauzama i povratak u polazišno mesto u kasnijim večernjim časovima...

 

CENA ARANŽMANA: 130 €

Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS. Način plaćanja: U jednakih mesečnim ratama zaključno sa 15.06.2020. Cena za decu do 12 godina: 110 eu

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan...

  • Smeštaj 2 noći u hotelu Rute***( 1/2 ili 1/3 sobama) na bazi 2 noćenja sa doručkom ( švedski sto, samoposluživanje)

  • Razgled Klagenfurta, Tarvisia, Bleda, Bohinja, Ljubljane u pratnji vodiča po programu

  • Pratilac grupe

  • Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove koji se plaćaju na licu mesta predstavniku lokalne agencije ili na ulazima: Ulaz na vodopad Savica 3 eu

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 6 meseci po povratku sa putovanja. Saglasnost roditelja za maloletne putnike. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se medjunarodno putničko osiguranje, može se kupiti u agenciji polisa Dunav osiguranja.

Napomene: cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz aranžmana do 5 dana pra polaska na putovanje. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP "SUBOTICA-TRANS"

Smeštaj putnika: Otvoren u avgustu 2011. godine, hotel Garni Rute*** se nalazi u malom mestu Gozd Martuljek, 5 km istočno od Kranjske Gore. Poseduje tih vrt sa pogledom na planinski venac Martuljska. Sve sobe u hotelu Rute imaju balkon sa pogledom na alpsko okruženje ili vrt, flat-creen TV sa kablovskim kanalima i besplatan bežični internet. U doručku na bazi švedskog stola- samoposluživanje možete uživati svakog jutra. 


Broj programa 150820 od 04.03.2020.

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".