Alpska bajka

Alpska bajka

Bled, Bohinj, Grossglockner, Hallstadt, Konigssee, Salzburg

30.05 - 04.06. 2017

 

 

1. dan 30.05. Polazak u 23.00 h iz Subotice ispred autobuske stanice. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe, putem kroz Madjarsku...
2. dan 31.05. Dolazak u Sloveniju u jutarnjim časovima. Izlet za Blet i Bohinj. Počinjemo sa odlaskom do Bohinja, šetnja slikovitim predelima oko bohinjskog jezera i „Ribčevog“ laza, do kamenog mosta te crkve Sv. Ivana Krstitelja. Za one hrabrije fakultativno odlazak do vodopada Savica, visine 78 metara (ukoliko dozvole vremenske prilike). Odlazak do Bleda, šetnja u pratnji vodiča. Potom slobodno vreme sa mnoštvom mogućnosti: vožnja brodićem „pletnom“, šetnja oko jezera, bledska tvrđava sa fantastičnim pogledom, poseta čuvenim poslastičarnicama. Nastavak puta do Kranjske gore poznatog skijaškog centra. Smeštaj u hotel i slobodno vreme za odmor. Noćenje.
3. dan 01.06. Doručak. Polazak ka Italiji i kraće zadržavanje u malom planinskom centru Tarvisiu sa nadaleko čuvenom tržnicom. Potom u Austriju i uz gornji tok reke Drave stižemo do planinskog prevoja Grosglockner. Jedan od najpoznatijih i najlepših puteva sveta koji se penje do visine od 2.576 metara. Napravićemo pauzu kod Pasterze glečera, najvećeg u Austriji. Krajolikom sa starim alpskim kućama i livadama dolazimo do Salcburga. Smeštaj u hotel u večernjim časovima, noćenje.
4. dan 02.06. Doručak. Fakultativno prepodnevni izlet do obližnje Nemačke, skijalištu Šenau sa čuvenom bob stazom i poseta jezeru Kenigsee. Vožnja brodom na elektro pogon do poluostrva Sveti Bartolomej sa crkvom i dvorom sa parkom koji je služio kao lovište bavarskim kraljevima. Povratak u Salzburg. Mocartovo rodno mesto sa karakterističnom baroknom arhitekturom koju štite vrhovi srednjevekovne tvrdjave. Popodnevni obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno veče za šetnju i individualno razgledanje. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan 03.06. Doručak. Odjavljivanje iz hotela i odlazak do Halštata. Predivan alpski gradić na obali istoimenog jezera, pod zaštitom je UNESCO-a a zbog lepote zovu ga i mesto sa razglednica. Slobodno vreme za šetnju i uživanje. Nastavak putovanja preko Linza pa Donje Austrije do Beča. Zadržavanje u Austrijskoj prestonici i kraće razgledanje- šetnja od trga Marije Terezije do Hofburga. Slobodno vreme za šetnju Maria Hilfe ulicom. Nastavak putovanja kroz Madjarsku sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
6. dan 04.06. Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima...

CENA: 195 eu

  • Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate
  • Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.07.2016. Popust za decu do 12 godina, cena 165 eu. Doplata za jednokrevetnu sobu 80 eu.
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

 

Cena aranžmana NE obuhvata: fakultativne kao i ostale individualne troškove:

- Ulaznica za vodopad Savicu 3 eu

- Izlet za Kenigzee sa plovidbom brodom 25 eu

- Medjunarodno zdravstveno osiguranje možete izabrati u prostorijama agencije

 

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan

- Smeštaj 1 noć u hotelu Rute*** u Kranjskoj Gori na bazi noćenja sa doručkom

- Smeštaj 2 noći u hotelu *** u okolini Salcburga na bazi 2 noćenja sa doručkom

- Lokalni vodiči Salzburg, Beč

- Ulaznica za alpski put

- Pratilac grupe

- Troškovi organizacije

 

Obaveze putnika: Ispravna putnička dokumentacija- pasoš, sa rokom važenja 90 dana po

- povratku sa putovanja.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije JP „Subotica-trans“

Matka Vukovića 9., 24000 Subotica, email: ta.sutrans@gmail.comwww.sutrans.rs

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka,

 

 

Opšti uslovi putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas