Advent u Zagrebu

Advent u Zagrebu

07-08. decembar. 2019

 

“Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna! Priprema, pozor… Advent u Zagrebu!” 

http://www.adventzagreb.com/

1. dan 07.12.: Polazak iz Subotice u 04:00h ispred glavne autobuske stanice.

Vožnja auto putem kroz Hrvatsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Zagreb i obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Kralja Tomislava, Zrinjevac, Trg Bana Jelačića, katedrala, Pravoslavna saborna crkva, Banski dvori, Lotršćak, Cvetni trg… Odlazak do hotela, smeštaj i odmor od puta.

Popodnevni odlazak na adventski vašar u Zagreb, mnogi tvrde da je lepši i od bečkog. Ko voli, nek ponese klizaljke za posetu prelepom ledenom parku… Bogat program, razgledanje i šetnja. Povratak u hotel. Smeštaj je u Samoboru na dvadesetak kilometara od Zagreba. Hotel Lavica ***. Noćenje.

2. dan 08.12.: Doručak u hotelu na bazi švedskog stola. Oko 09:00h odlazak u jedan od  zagrebačkih tržnih centara. Slobodno vreme za kupovinu i razgled. Nastavak putovanja i popodnevni dolazak u Osijek. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča… Centar grada, Konkatedrala, pešački most. Odlazak do starog dela- Tvrđa. Šetnja, potpom slobodno vreme za osiječki adventski vašar. Nastavak putovanja. Povratak u kasnim večernjim satima, na autobusku stanicu Subotica.

CENA ARANŽMANA: 84 eura

Opšte odredbe:

- Plativo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu NBS

Popust za decu do 12 godina,

Način plaćanja: U jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.03.2020.

Cena je formirana na min. 40 plativih putnika. Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.

Rezervacija jednokrevetne sobe 30 eu

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...), marke Neobus- Volvo, Neoplan, MAN

Smeštaj u Hotelu Lavica *** u Samoboru na bazi 1 noćenja sa doručkom (način usluživanja- švedski sto, samoposluživanje) u dvo i trokrevetnim sobama

Pratilac grupe

Razgledanje Zagreba i Osijeka u pratnji vodiča

Troškovi organizacije

Cena aranžmana NE obuhvata:  individualne i fakultativne troškove (u organizaciji lokalne agencije)

Obaveze putnika:  Ispravna putnička dokumentacija.

 

Hotel Lavica*** je hotel duge tradicije,  nalazi se u samom srcu  Samobora, jednog od najomiljenijih  izletničkih mjesta u Hrvatskoj,  svega 25 km od grada  Zagreba, među platanima, pokraj  muzeja.

Sve sobe hotela Lavica su opremljene novim namještajem, kupaonicama sa SOS signalizacijom, TV prijemnikom, telefonom. Na raspolaganju Vam stoje jednokrevetna, dvokrevetna i trokrevetna soba. Restoran hotela Lavica rustikalno je uređeni a la carte restoran, sa bogatom ponudom domaćih jela i pića

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije

JP "SUBOTICA-TRANS" Matka Vukovića 9. 24000 Subotica,

PIB: 100960042, Matični broj: 08049548, B.t.r. 205-179140-48 Komercijalna banka

 

 

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".