Temišvar (Grad parkova)

Temišvar 2017

 „Grad parkova“

11.11.2017. (Subota)

Jednodnevni izlet 11.11.2017. (Subota): Polazak u 7.00 časova ispred autobuske stanice u Subotici. Vožnja sa kraćom usputnom pauzom u Kikindi. Dolazak u Temišvar, najveći  i najznačajniji grad Banata, često zbog svoje lepote nazivan i „Mali Beč“. U pratnji lokalnog vodiča sledi razgledanje: „Piaţa Victoriei“, na kojem su zdanje Opere i nacionalnog teatra, Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, kip vučice te reprezentativna zdanja secesije... „Piaţa Libertăţii“, na kojem se nalaze stara gradska većnica, kip Device Marije i bista Decebala. Odlazak na Trg jedinstva „Piaţa Unirii“,  na kojem su stub kuge, rimokatolička crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta srpskoj sabornoj crkvi, u kojoj se nalazi vredni ikonostas, pored koje je spomenik Milošu Crnjanskom. Sledi slobodno vreme za šetnju i odlazak u jedan od velelepnih parkova, nadaleko poznati “Park ruža“ ili odlazak u tržni centar „Iulius“. Polazak za Suboticu, sa usputnim stajanjima radi obavljanja graničnih formalnosti. Povratak na polazišno mesto u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 2.200,00

Opšte odredbe:

  • Način plaćanja: 100% , najkasnije 24 h pre polaska.
  • Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 3 dana pre polaska.
  • Otkazni rok za putnike je 30 dana do polaska.
  • Deca do 12 godina = 1.700,00

Aranžman obuhvata: 

  • Prevoz autobusom turističke klase (klima, tv, audio...)
  • Pratilac grupe. Lokalni vodič u Temišvaru                        
  • Troškove organizacije

Aranžman NE obuhvata:

  • Kakultativne kao i ostale individualne troškove.
  • Troškovi međunarodnog zdravstvenog osiguranja, u agenciji možete kupiti polisu

Obaveze putnika:

  • Ispravna putnička dokumentacija- pasoš. Rok važnosti putne isprave mora da bude 6 meseci po povratku sa putovanja.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Turističke agencije J.P.  „Subotica-trans“
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih  putnika (minimum 30) organizator putovanja zadržava pravo otkaza putovanja 7 dana pre datuma polaska
ZA DETALJNIJE INFORMACIJE POZOVITE TURISTIČKU AGENCIJU J.P. SUBOTICA-TRANS na  024/555-466  024/4150212
Posebne obaveze putnika: dostaviti pasoš na uvid 7 dana pre realizovanja putovanja.

 

Opšti uslovi putovanja Program putovanja
Sajt agencije je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo da se informacije provere diretk u agenciji Subotica-Trans putem telefona. Hvala na razumevanju.
kontaktirajte
nas